PAKET UMROH BULAN FEBRUARI MARET APRIL MEI 2018




Artikel lainnya »

saco-indonesia.com, Korban kerusuhan antarpenonton Persiba Bantul, Jupita yang berusia (33) tahun warga Cegokan, Desa Wonolelo, Kecamatan Pleret, Kabupaten Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta akhirnya meninggal dunia pada Rabu (12/2) kemarin.

Manajer Persiba Bantul, Hanung Raharja juga mengatakan Jupita merupakan sosok teman yang telah terus mendampingi timnya hingga sampai ke kompetisi tertinggi di Liga Indonesia.

"Dengan kejadian ini diharap seluruh suporter akan bisa semakin dewasa dalam memberikan dukungan kepada tim. Jangan sampai hal ini terulang lagi. Karena sepak bola, ada yang sakit dan menjadi korban," katanya.

Ketua Umum Persiba Bantul Idham Samawi yang juga menyempatkan diri datang melayat mengatakan sangat menghormati atas kerelaan keluarga yang tidak menuntut apa-apa.

"Kami juga akan tanggung biaya pendidikan anak Jupita hingga tamat sampai perguruan tinggi," katanya.

Atas dari kejadian ini, nasib Persiba Bantul apakah akan mundur dari kompetisi Indonesia Super League (ISL) atau tidak, masih belum diputuskan. Nantinya, akan melakukan konsolidasi internal terlebih dahulu.

Dwi Budi Santoso yang berusia (20) tahun salah satu teman korban, juga mengaku mengenal Jupita adalah sosok pribadi yang mempunyai rasa sosial tinggi, baik kepada tetangga, maupun teman sesama suporter baik yang masih muda.

"Dia orangnya baik, rasa sosialnya tinggi," katanya.

Ia juga merasa kehilangan, sosok Jupita yang juga sebagai salah satu pengurus di Pasukan Suporter Bantul Militan (Paserbumi) ini meninggal.

Jenasah Jupita telah dikebumikan pada Rabu sore di Tempat Pemakaman Umum (TPU) desa setempat.

Jupita telah menjadi korban kekerasan antarsuporter yang terjadi saat Persiba Bantul menjamu Persiram Raja Ampat pada Sabtu (8/2) lalu.

Korban Jupita terkena pukulan helm di kepala bagian belakang saat masih di dalam stadion, usai laga.

Jupita juga sempat dirawat di Rumah Sakit Panti Rapih Yogyakarta dan koma selama lima hari. Namun, kondisinya yang semakin kritis pada dini hari kemarin, sekitar pukul 05.30 WIB akhirnya meninggal dunia.

Anom Suroto, Lurah Paserbumi pun juga mengatakan hal yang sama. Atas kejadian ini diharapkan selanjutnya ada perubahan. Dari kedua kelompok suporter juga ada suatu mediasi.

"Kerusuhan sampai ada korban baru sekali ini," katanya.


Editor : Dian Sukmawati

KORBAN KERUSUHAN SUPORTER DI BANTUL AKHIRNYA MENINGGAL

amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com amanwaterproof.com

www.amanwaterproof.com

BACKLINK AMANWATERPROOF

 

 

Sumber Gambar: sxc.huSumber Gambar: sxc.hu

Perubahan Cuaca Yang tidak stabil merupakan faktor utama yang menyebabkan sistem imunitas tubuh manusia melemah, khususnya anak-anak. Memilih makanan yang tepat untuk meningkatkan sistem imunitas tubuh menjadi jalan kebanyakan orang untuk mengatasi masalah ini.

Seperti dilansir Boldsky dalam Ghiboo.com, ada beberapa jenis makanan yang baik dikonsumsi secara alami untuk meningkatkan sistem imunitas tubuh. Di antaranya:

Bawang Putih. Bawang putih membantu sistem imun melawan infeksi bakteri, jamur dan virus. Bawang putih mengandung senyawa, seperti allicin, ajoene dan thiosulfinates yang membantu dalam memerangi infeksi. Tambahkan sedikit bawang putih ke dalam mangkuk sup Anda saat Anda mulai merasakan gejala awal flu. Ini akan membantu Anda cepat pulih.

Barley. Makanan biji-bijian, seperti gandum, oat, beras merah dan barley, mengandung beta- glukan, sejenis serat yang mengandung antioksidan tinggi. Beta glukan memiliki sifat antimikroba dan antioksidan, yang tak hanya membantu menjaga kadar kolesterol, namun juga membantu tubuh menangkal virus influenza, herpes, bahkan infeksi saluran kemih bagi wanita.

Kecambah. Kecambah, tauge atau kacang hijau, mengandung sulforaphane, si agen anti kanker. Mengonsumsi kecambah rutin juga menjadi cara yang baik untuk menurunkan berat badan.

Vitamin C. Makanan kaya vitamin C, seperti jeruk, lemon dan gooseberi, diketahui sangat bermanfaat, di antaranya meningkatkan produksi sel darah putih yang membantu memerangi infeksi. Selain itu, buah-buahan ini juga membantu menurunkan tekanan darah tinggi dan terkenal mencegah kanker usus besar, prostat dan payudara.

Kacang-kacangan. Kacang-kacangan merupakan makanan yang tinggi kandungan seng-nya, yang berguna untuk melepaskan antibodi tubuh guna melawan infeksi dan kanker.

Wortel. Wortel menjadi sumber beta karoten terbaik. Wortel mengandung nutrisi yang baik untuk meningkatkan kekebalan tubuh dengan membantu tubuh memproduksi sel T yang dapat membunuh penyakit-penyakit mikroba. Wortel juga mengandung falcarinol, si agen anti kanker.

MENINGKATKAN IMUNITAS TUBUH SECARA ALAMI

saco-indonesia.com, Wakil Dubes Brunei Darusalam, Ahmad Nasri Abdul Latief telah menjadi korban pencurian senilai Rp 200 juta di Bandara Soekarno Hatta,(Soetta)

Menuru Kapotlresta Bandara Soetta, Kombes CH Patoppoi, pencurian barang milik Wakil Dubes Brunei Darusalam telah terjadi Minggu (2/2) di Terminal 2D Bandara Soekarno Hatta.

Peristiwa itu telah terjadi saat Wakil Dubes yang berkantor di Jalan Teuku Umar No.51 Menteng Jakarta Pusat ini tiba dari Brunei di Bandara Soetta dengan naik pesawat Royal Brunei no penerbangan BI 735 sekitar pk.13.15.

Ketika itu korban yang bersama saksi Ardina MD Agus Din telah meletakkan barang bawaannya 5 tas diatas troly lalu menuju lift. ke area keberangkatan di lantai 2.”Pada saat itu ada seseorang yang telah mengarahkan korban ke lift,”jelasnya.

Korban baru sadar setelah ke luar dari lift di lantai 2 barang-barangnya berupa hand bag coklat yang berisi dompet,HP galax-note.8,dolar brunei 20.030, uang rupiah Rp400 ribu,kartu kredit HSBC,ATM bank brunei,KTP I’d bunei telah dicuri maling. “Kerugian total 200 juta,”jelas kapolres.

Kasus pencurian itu terekam dalam CCTV pelaku lebih dari satu dan berperan masing-masing.ada yang bertugas mengalihkan perhatian korban dan menggeser tas korban.

“Setelah kami melihat rekaman CCTV sedang melakukan pengejaran terhadap pelakunya,”jelas kapolres Kombes CH Patoppo


Editor : Dian Sukmawati

PENCURI TAS WAKIL DUBES BRUNAI DI BANDARA SOETTA TEREKAM CCTV

saco-indonesia.com, Setelah single pertamanya yang sukses dipasarkan di pulau Sulawesi tepatnya Sulawesi Utara, Nona Alexander Kandola, kini telah mengincar target pasar baru. Sebuah single yang berjudul Bayangmu telah disiapkan untuk akan dipasarkan di industri musik Tanah Air.

Ditemui di FX Plaza, Senayan, Jakarta Pusat, Nona telah menjelaskan soal single barunya itu.

"Judulnya itu Bayangmu dan genrenya pop mellow. Ceritanya tentang cewek yang awalnya masih bingung tentang soal perasaannya terhadap cowok. Tapi akhirnya dia yakin kalau suka sama cowok itu. Seperti biasa kalau mencintai kan pasti ingin memiliki tapi gak kesampaian," ungkap Nona.

Single ini juga merupakan ciptaan Nona yang telah diaransemen oleh temannya. Bagi Nona, menciptakan lagu bukan lah yang sulit. Ia pun telah menyebut membuat lagu tak beda jauh dengan membuat sebuah diary sehari-hari.

"Sebenarnya kalau nulis lagu aku kaya nulis diary. Bagus nih kata-katanya akhirnya bikin lagu. Aku kalau bikin lagu cepat. Awalnya bersenandung jadi deh lagunya," terangnya.

Single pertama Nona, Make a Wish yang nge-beat telah menjadi salah satu lagu favorit di radio-radio di Sulawesi. Nona sadar, berkecimpung di industri musik Tanah Air yang penuh dengan persaingan bukan hal mudah.

Namun, dengan hadirnya single Bayangmu yang rencananya akan dirilis pada 22 Februari 2014 mendatang, Nona juga yakin musiknya akan bisa diterima oleh pecinta musik Tanah Air, "Optimis sih ya. Mudah-mudahan diterima sama masyarakat ya. Maunya juga banyak yang request di radio," harapnya.


Editor : Dian Sukmawati

NONA ALEXANDER KANDOLA SIAPKAN LAGU TERBARU

“It was really nice to play with other women and not have this underlying tone of being at each other’s throats.”

ay 4, 2015 ‘Game of Thrones’ Q&A: Keisha Castle-Hughes on the Tao of the Sand Snakes

From sea to shining sea, or at least from one side of the Hudson to the other, politicians you have barely heard of are being accused of wrongdoing. There were so many court proceedings involving public officials on Monday that it was hard to keep up.

In Newark, two underlings of Gov. Chris Christie were arraigned on charges that they were in on the truly deranged plot to block traffic leading onto the George Washington Bridge.

Ten miles away, in Lower Manhattan, Dean G. Skelos, the leader of the New York State Senate, and his son, Adam B. Skelos, were arrested by the Federal Bureau of Investigation on accusations of far more conventional political larceny, involving a job with a sewer company for the son and commissions on title insurance and bond work.

The younger man managed to receive a 150 percent pay increase from the sewer company even though, as he said on tape, he “literally knew nothing about water or, you know, any of that stuff,” according to a criminal complaint the United States attorney’s office filed.

The success of Adam Skelos, 32, was attributed by prosecutors to his father’s influence as the leader of the Senate and as a potentate among state Republicans. The indictment can also be read as one of those unfailingly sad tales of a father who cannot stop indulging a grown son. The senator himself is not alleged to have profited from the schemes, except by being relieved of the burden of underwriting Adam.

The bridge traffic caper is its own species of crazy; what distinguishes the charges against the two Skeloses is the apparent absence of a survival instinct. It is one thing not to know anything about water or that stuff. More remarkable, if true, is the fact that the sewer machinations continued even after the former New York Assembly speaker, Sheldon Silver, was charged in January with taking bribes disguised as fees.

It was by then common gossip in political and news media circles that Senator Skelos, a Republican, the counterpart in the Senate to Mr. Silver, a Democrat, in the Assembly, could be next in line for the criminal dock. “Stay tuned,” the United States attorney, Preet Bharara said, leaving not much to the imagination.

Even though the cat had been unmistakably belled, Skelos father and son continued to talk about how to advance the interests of the sewer company, though the son did begin to use a burner cellphone, the kind people pay for in cash, with no traceable contracts.

That was indeed prudent, as prosecutors had been wiretapping the cellphones of both men. But it would seem that the burner was of limited value, because by then the prosecutors had managed to secure the help of a business executive who agreed to record calls with the Skeloses. It would further seem that the business executive was more attentive to the perils of pending investigations than the politician.

Through the end of the New York State budget negotiations in March, the hopes of the younger Skelos rested on his father’s ability to devise legislation that would benefit the sewer company. That did not pan out. But Senator Skelos did boast that he had haggled with Gov. Andrew M. Cuomo, a Democrat, in a successful effort to raise a $150 million allocation for Long Island to $550 million, for what the budget called “transformative economic development projects.” It included money for the kind of work done by the sewer company.

The lawyer for Adam Skelos said he was not guilty and would win in court. Senator Skelos issued a ringing declaration that he was unequivocally innocent.

THIS was also the approach taken in New Jersey by Bill Baroni, a man of great presence and eloquence who stopped outside the federal courthouse to note that he had taken risks as a Republican by bucking his party to support paid family leave, medical marijuana and marriage equality. “I would never risk my career, my job, my reputation for something like this,” Mr. Baroni said. “I am an innocent man.”

The lawyer for his co-defendant, Bridget Anne Kelly, the former deputy chief of staff to Mr. Christie, a Republican, said that she would strongly rebut the charges.

Perhaps they had nothing to do with the lane closings. But neither Mr. Baroni nor Ms. Kelly addressed the question of why they did not return repeated calls from the mayor of Fort Lee, N.J., begging them to stop the traffic tie-ups, over three days.

That silence was a low moment. But perhaps New York hit bottom faster. Senator Skelos, the prosecutors charged, arranged to meet Long Island politicians at the wake of Wenjian Liu, a New York City police officer shot dead in December, to press for payments to the company employing his son.

Sometimes it seems as though for some people, the only thing to be ashamed of is shame itself.

Finding Scandal in New York and New Jersey, but No Shame
Photo
 
Many bodies prepared for cremation last week in Kathmandu were of young men from Gongabu, a common stopover for Nepali migrant workers headed overseas. Credit Daniel Berehulak for The New York Times

KATHMANDU, Nepal — When the dense pillar of smoke from cremations by the Bagmati River was thinning late last week, the bodies were all coming from Gongabu, a common stopover for Nepali migrant workers headed overseas, and they were all of young men.

Hindu custom dictates that funeral pyres should be lighted by the oldest son of the deceased, but these men were too young to have sons, so they were burned by their brothers or fathers. Sukla Lal, a maize farmer, made a 14-hour journey by bus to retrieve the body of his 19-year-old son, who had been on his way to the Persian Gulf to work as a laborer.

“He wanted to live in the countryside, but he was compelled to leave by poverty,” Mr. Lal said, gazing ahead steadily as his son’s remains smoldered. “He told me, ‘You can live on your land, and I will come up with money, and we will have a happy family.’ ”

Weeks will pass before the authorities can give a complete accounting of who died in the April 25 earthquake, but it is already clear that Nepal cannot afford the losses. The countryside was largely stripped of its healthy young men even before the quake, as they migrated in great waves — 1,500 a day by some estimates — to work as laborers in India, Malaysia or one of the gulf nations, leaving many small communities populated only by elderly parents, women and children. Economists say that at some times of the year, one-quarter of Nepal’s population is working outside the country.

Nepal’s Young Men, Lost to Migration, Then a Quake

Mr. Pfaff was an international affairs columnist and author who found Washington’s intervention in world affairs often misguided.

William Pfaff, Critic of American Foreign Policy, Dies at 86

Hired in 1968, a year before their first season, Mr. Fanning spent 25 years with the team, managing them to their only playoff appearance in Canada.

Jim Fanning, 87, Dies; Lifted Baseball in Canada With Expos

The bottle Mr. Sokolin famously broke was a 1787 Château Margaux, which was said to have belonged to Thomas Jefferson. Mr. Sokolin had been hoping to sell it for $519,750.

William Sokolin, Wine Seller Who Broke Famed Bottle, Dies at 85

Late in April, after Native American actors walked off in disgust from the set of Adam Sandler’s latest film, a western sendup that its distributor, Netflix, has defended as being equally offensive to all, a glow of pride spread through several Native American communities.

Tantoo Cardinal, a Canadian indigenous actress who played Black Shawl in “Dances With Wolves,” recalled thinking to herself, “It’s come.” Larry Sellers, who starred as Cloud Dancing in the 1990s television show “Dr. Quinn, Medicine Woman,” thought, “It’s about time.” Jesse Wente, who is Ojibwe and directs film programming at the TIFF Bell Lightbox in Toronto, found himself encouraged and surprised. There are so few film roles for indigenous actors, he said, that walking off the set of a major production showed real mettle.

But what didn’t surprise Mr. Wente was the content of the script. According to the actors who walked off the set, the film, titled “The Ridiculous Six,” included a Native American woman who passes out and is revived after white men douse her with alcohol, and another woman squatting to urinate while lighting a peace pipe. “There’s enough history at this point to have set some expectations around these sort of Hollywood depictions,” Mr. Wente said.

The walkout prompted a rhetorical “What do you expect from an Adam Sandler film?,” and a Netflix spokesman said that in the movie, blacks, Mexicans and whites were lampooned as well. But Native American actors and critics said a broader issue was at stake. While mainstream portrayals of native peoples have, Mr. Wente said, become “incrementally better” over the decades, he and others say, they remain far from accurate and reflect a lack of opportunities for Native American performers. What’s more, as Native Americans hunger for representation on screen, critics say the absence of three-dimensional portrayals has very real off-screen consequences.

“Our people are still healing from historical trauma,” said Loren Anthony, one of the actors who walked out. “Our youth are still trying to figure out who they are, where they fit in this society. Kids are killing themselves. They’re not proud of who they are.” They also don’t, he added, see themselves on prime time television or the big screen. Netflix noted while about five people walked off the “The Ridiculous Six” set, 100 or so Native American actors and extras stayed.

Advertisement

But in interviews, nearly a dozen Native American actors and film industry experts said that Mr. Sandler’s humor perpetuated decades-old negative stereotypes. Mr. Anthony said such depictions helped feed the despondency many Native Americans feel, with deadly results: Native Americans have the highest suicide rate out of all the country’s ethnicities.

The on-screen problem is twofold, Mr. Anthony and others said: There’s a paucity of roles for Native Americans — according to the Screen Actors Guild in 2008 they accounted for 0.3 percent of all on-screen parts (those figures have yet to be updated), compared to about 2 percent of the general population — and Native American actors are often perceived in a narrow way.

In his Peabody Award-winning documentary “Reel Injun,” the Cree filmmaker Neil Diamond explored Hollywood depictions of Native Americans over the years, and found they fell into a few stereotypical categories: the Noble Savage, the Drunk Indian, the Mystic, the Indian Princess, the backward tribal people futilely fighting John Wayne and manifest destiny. While the 1990 film “Dances With Wolves” won praise for depicting Native Americans as fully fleshed out human beings, not all indigenous people embraced it. It was still told, critics said, from the colonialists’ point of view. In an interview, John Trudell, a Santee Sioux writer, actor (“Thunderheart”) and the former chairman of the American Indian Movement, described the film as “a story of two white people.”

“God bless ‘Dances with Wolves,’ ” Michael Horse, who played Deputy Hawk in “Twin Peaks,” said sarcastically. “Even ‘Avatar.’ Someone’s got to come save the tribal people.”

Dan Spilo, a partner at Industry Entertainment who represents Adam Beach, one of today’s most prominent Native American actors, said while typecasting dogs many minorities, it is especially intractable when it comes to Native Americans. Casting directors, he said, rarely cast them as police officers, doctors or lawyers. “There’s the belief that the Native American character should be on reservations or riding a horse,” he said.

“We don’t see ourselves,” Mr. Horse said. “We’re still an antiquated culture to them, and to the rest of the world.”

Ms. Cardinal said she was once turned down for the role of the wife of a child-abusing cop because the filmmakers felt that casting her would somehow be “too political.”

Another sore point is the long run of white actors playing American Indians, among them Burt Lancaster, Rock Hudson, Audrey Hepburn and, more recently, Johnny Depp, whose depiction of Tonto in the 2013 film “Lone Ranger,” was viewed as racist by detractors. There are, of course, exceptions. The former A&E series “Longmire,” which, as it happens, will now be on Netflix, was roundly praised for its depiction of life on a Northern Cheyenne reservation, with Lou Diamond Phillips, who is of Cherokee descent, playing a Northern Cheyenne man.

Others also point to the success of Mr. Beach, who played a Mohawk detective in “Law & Order: Special Victims Unit” and landed a starring role in the forthcoming D C Comics picture “Suicide Squad.” Mr. Beach said he had come across insulting scripts backed by people who don’t see anything wrong with them.

“I’d rather starve than do something that is offensive to my ancestral roots,” Mr. Beach said. “But I think there will always be attempts to drawn on the weakness of native people’s struggles. The savage Indian will always be the savage Indian. The white man will always be smarter and more cunning. The cavalry will always win.”

The solution, Mr. Wente, Mr. Trudell and others said, lies in getting more stories written by and starring Native Americans. But Mr. Wente noted that while independent indigenous film has blossomed in the last two decades, mainstream depictions have yet to catch up. “You have to stop expecting for Hollywood to correct it, because there seems to be no ability or desire to correct it,” Mr. Wente said.

There have been calls to boycott Netflix but, writing for Indian Country Today Media Network, which first broke news of the walk off, the filmmaker Brian Young noted that the distributor also offered a number of films by or about Native Americans.

The furor around “The Ridiculous Six” may drive more people to see it. Then one of the questions that Mr. Trudell, echoing others, had about the film will be answered: “Who the hell laughs at this stuff?”

Native American Actors Work to Overcome a Long-Documented Bias

Mr. Paczynski was one of the concentration camp’s longest surviving inmates and served as the personal barber to its Nazi commandant Rudolf Höss.

Jozef Paczynski, Inmate Barber to Auschwitz Commandant, Dies at 95

A 214-pound Queens housewife struggled with a lifelong addiction to food until she shed 72 pounds and became the public face of the worldwide weight-control empire Weight Watchers.

Jean Nidetch, 91, Dies; Pounds Came Off, and Weight Watchers Was Born

A 2-minute-42-second demo recording captured in one take turned out to be a one-hit wonder for Mr. Ely, who was 19 when he sang the garage-band classic.

Jack Ely, Who Sang the Kingsmen’s ‘Louie Louie’, Dies at 71

Ms. Turner and her twin sister founded the Love Kitchen in 1986 in a church basement in Knoxville, Tenn., and it continues to provide clothing and meals.

Ellen Turner Dies at 87; Opened Kitchen to Feed the Needy of Knoxville

With 12 tournament victories in his career, Mr. Peete was the most successful black professional golfer before Tiger Woods.

Calvin Peete, 71, a Racial Pioneer on the PGA Tour, Is Dead

Mr. Goldberg was a serial Silicon Valley entrepreneur and venture capitalist who was married to Sheryl Sandberg, the chief operating officer of Facebook.

Dave Goldberg Was Lifelong Women’s Advocate

Dave Goldberg, Head of Web Survey Company and Half of a Silicon Valley Power Couple, Dies at 47

Mr. Bartoszewski was given honorary Israeli citizenship for his work to save Jews during World War II and later surprised even himself by being instrumental in reconciling Poland and Germany.

Wladyslaw Bartoszewski, 93, Dies; Polish Auschwitz Survivor Aided Jews
paket berangkat umroh juni bogor
biaya berangkat umrah januari di Pulogebang jakarta
harga paket umrah akhir tahun di Rawamangun jakarta
promo umrah januari di Utan Kayu Utara jakarta
harga berangkat umrah mei di Pulogebang jakarta
biaya paket umroh maret di Dukuh jakarta
biaya paket umroh ramadhan di Kayu Putih jakarta
harga umroh desember di Cakung Barat jakarta
biaya paket umroh februari di Cipinang Besar Selatan jakarta
harga paket berangkat umrah desember di Kampung Gedong,Cijantung jakarta
biaya umrah akhir tahun di Kebon Manggis jakarta
harga umrah februari di Cilangkap jakarta
harga berangkat umrah awal tahun di Batuampar jakarta
harga berangkat umrah akhir tahun di Kramat Jati jakarta
paket promo berangkat umroh januari di Ceger jakarta
paket promo berangkat umroh maret di Pisangan Timur jakarta
promo berangkat umrah awal tahun di Bali Mester jakarta
harga berangkat umroh ramadhan di Cipayung jakarta
paket umroh ramadhan tangerang
paket promo umroh ramadhan di Cilangkap jakarta
paket promo umrah april di Munjul jakarta
biaya paket umrah akhir tahun di Jati jakarta
promo berangkat umrah desember di Kebon Manggis jakarta
promo umroh juni di Cakung jakarta
paket promo umrah akhir tahun di Matraman jakarta
biaya paket umrah maret di Ciracas jakarta
paket umrah desember di Cilangkap jakarta
paket umrah maret di Pisangan Baru jakarta
paket berangkat umrah akhir tahun di Halim Perdanakusuma jakarta
biaya umroh ramadhan di Lubang Buaya jakarta
harga paket berangkat umrah ramadhan di Kampung Melayu jakarta
biaya paket berangkat umrah juni di Ciracas jakarta
harga umroh april di Cibubur jakarta
harga berangkat umroh april di Rawa Terate jakarta
paket promo berangkat umrah mei di Ciracas jakarta
paket promo berangkat umrah mei di Cipinang Besar Selatan jakarta
harga umrah mei di Cakung Barat jakarta
paket umroh desember di Jatinegara Kaum jakarta
harga umrah awal tahun di Rambutan jakarta
paket berangkat umroh awal tahun di Kayu Manis jakarta
harga umroh juni bekasi barat
biaya berangkat umroh desember di Ceger jakarta
paket promo berangkat umroh maret di Pinang Ranti jakarta
paket promo berangkat umrah awal tahun umrohdepag.com
paket berangkat umrah awal tahun di Cawang jakarta
paket promo berangkat umrah juni di Jatinegara jakarta
promo berangkat umrah februari di Bali Mester jakarta
paket umroh ramadhan di Ciracas jakarta
promo umrah ramadhan di Pasar Rebo jakarta
biaya paket umrah januari di Jatinegara jakarta
harga umrah juni bogor
harga umrah desember di Setu jakarta
paket berangkat umrah januari di Kampung Melayu jakarta
biaya berangkat umrah mei di Penggilingan jakarta
biaya paket umroh awal tahun di Rawamangun jakarta
biaya paket berangkat umrah awal tahun di Kampung Tengah jakarta
paket berangkat umroh januari di Pinang Ranti jakarta
paket promo umrah juni di Pinang Ranti jakarta
paket berangkat umroh mei di Jatinegara jakarta
harga berangkat umroh akhir tahun di Pondok Bambu jakarta
harga umroh ramadhan di Pulogebang jakarta
harga berangkat umrah april di Jati jakarta
biaya berangkat umrah april di Setu jakarta
biaya berangkat umrah januari di Jatinegara Kaum jakarta
harga paket umrah akhir tahun di Kalisari jakarta
harga umroh april di Pinang Ranti jakarta
biaya umroh juni di Pinang Ranti jakarta
harga paket umroh april bekasi selatan
paket umrah maret di Cipinang Cempedak jakarta
paket berangkat umroh ramadhan di Rambutan jakarta
harga paket umroh mei di Kampung Baru jakarta
promo berangkat umroh maret di Jatinegara jakarta
biaya paket berangkat umroh ramadhan di Duren Sawit jakarta
paket umroh juni bekasi barat
promo umroh februari di Jatinegara Kaum jakarta
paket promo berangkat umrah maret di Halim Perdanakusuma jakarta
harga paket berangkat umrah januari di Pisangan Baru jakarta
paket promo berangkat umroh akhir tahun di Cipinang Besar Selatan jakarta
promo berangkat umrah mei di Pisangan Timur jakarta
paket umroh akhir tahun di Utan Kayu Selatan jakarta
harga paket berangkat umrah mei di Malaka Sari jakarta
harga umroh akhir tahun di Kebon Pala jakarta
paket berangkat umroh maret di Cilangkap jakarta
biaya berangkat umrah februari bogor
biaya paket umrah awal tahun di Batuampar jakarta
paket berangkat umroh desember di Makasar jakarta
biaya paket berangkat umroh februari di Rawamangun jakarta
promo berangkat umrah desember di Bambu Apus jakarta
promo umroh mei di Utan Kayu Selatan jakarta
biaya paket berangkat umroh awal tahun di Pondok Kopi jakarta
biaya paket umroh mei di Cibubur jakarta
paket umrah awal tahun di Kampung Gedong,Cijantung jakarta
paket berangkat umroh januari di Jatinegara jakarta
harga paket umroh januari di Malaka Sari jakarta
paket umroh april di Makasar jakarta
biaya umroh februari umrohdepag.com
paket promo berangkat umrah ramadhan umrohdepag.com
harga paket berangkat umroh akhir tahun di Cipinang Muara jakarta
biaya paket umroh awal tahun di Cipinang Besar Utara jakarta
paket berangkat umroh maret di Cakung Barat jakarta