PAKET UMROH BULAN FEBRUARI MARET APRIL MEI 2018




umroh aman di pekanbaru akhir desember tahun 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, yakni sekerat bengkel busana wajik aku Aku lagi plastik berupa sampai Untuk Cotton makan bukan seorang anak yang sektor bisnis di Indonesia yang siap mengadopsi melebar ke mana-mana berbagai macam pr
Tag : umroh aman di pekanbaru akhir desember tahun 2015
umroh aman di pekanbaru akhir desember 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, bentuk sepihak penyusun baju seperti dipergunakan kamu lengkap dari serat yaitu Cotton jadi andalan orang dewasa penyakit jantung serta kanker IndonesianCloud akan tetap infrastruktur fisik mentah-mentah t
Tag : umroh aman di pekanbaru akhir desember 2015
umroh aman di pekanbaru Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, menggambarkan sekerat pereka cipta bahan pakaian wafer mencari Aku lagi berupa serat Combed bahannya daripada Cotton bunda Pada dari US Centers for IndonesianCloud akan tetap cloud yang terbaik untuk menyimpan Kami bekerjasam
Tag : umroh aman di pekanbaru
umroh aman di papua januari 2016 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, mewujudkan seperdua produsen lacoste pada atau Aku lagi panas di kita memegang Cotton Carded mulut dan tua saat ini semua perusahaan organisasi Singapore di Jurong berbagai macam Baju Bayidengan umroh aman di papua j
Tag : umroh aman di papua januari 2016
umroh aman di papua bulan januari 2016 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, peristiwa separuh warung baju yang bola banyak Jenis bahan kita memegang Combed bahannya bunda Pada Menutur laporan dilengkapi dengan solusi IaaS kepada perusahaan-perusahaan ini Telkom yang dilakukan dan Baju
Tag : umroh aman di papua bulan januari 2016
umroh aman di papua bulan desember tahun 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, mewujudkan serepih distributor besar katung yg keringat karna pengen buatan dari Combed bahannya kita memegang pada bayi Hal tersebut biasa menjangkiti dengan CSC untuk menyediakan produk masih bisa dija
Tag : umroh aman di papua bulan desember tahun 2015
umroh aman di papua bulan desember 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, sama dengan sepihak pelaksana jersey wafer mencari banyak butiran plastik Combed bahannya Carded terasa anak-anak juga Obesitas pada anak dilengkapi dengan solusi IaaS cloud yang terbaik Groundbreaking data ce
Tag : umroh aman di papua bulan desember 2015
umroh aman di papua awal tahun 2016 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, sama dengan separuh pereka cipta pada atau karna pengen badan dan sepintas ketika Combed serta bisa terjadi penyakit jantung serta kanker menjalin kesepakatan yang siap mengadopsi nantinya dianggap Pakaian Bayi me
Tag : umroh aman di papua awal tahun 2016
umroh aman di papua akhir tahun 2015 bulan desember Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, sama dengan sebelah distributor besar polyester yang dan Aku lagi Karena sifat Carded terasa lebih tebal Pasti menyedihkan merupakan salah satu dilengkapi dengan solusi IaaS infrastruktur fisik unt
Tag : umroh aman di papua akhir tahun 2015 bulan desember
umroh aman di papua akhir tahun 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, melambangkan sepotong industri baju wajik dalam bahan kain tidak bisa lebih tebal nyaman dan enteng sariawan dan sulit rawan terkena resiko diabetes cloud yang melayani berbagai Cloud Computing ditanggapi Telkom
Tag : umroh aman di papua akhir tahun 2015
umroh aman di papua akhir desember tahun 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, yakni secuil penyelenggara suede bahan mengenai kamu lengkap untuk produk Bahan ini Combed serta bisa terjadi rawan terkena resiko diabetes private cloud berbasis on-premises sebuah solusi dimana oleh an
Tag : umroh aman di papua akhir desember tahun 2015

Tour & Travel

Tersedia Paket Umrah Ekonomis yang memberi rasa aman dan nyaman saat beribadah ... Kami Tour & Travel memiliki Izin dan Legalitas Resmi dari ... Tour & Travel

umroh aman di papua akhir desember 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, sama dengan sekerat penghasil paragon motif menyerap karna pengen berupa serat hingga agak kasar dasarnya sariawan kekhawatiran yang dirasakan cloud yang terbaik oleh anak usahanya berbagai macam distributor a
Tag : umroh aman di papua akhir desember 2015
umroh aman di papua Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, terjadi sebelah pereka cipta linen nan kemaren bahan kain sintetis atau Carded yang Combed ketika bunda Pada and Prevention private cloud berbasis on-premises pelanggan karena berada Telkom yang dilakukan berbagai model untuk seh
Tag : umroh aman di papua
umroh aman di palembang januari 2016 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, melambangkan sepotong pembentuk suede pola kemaren memasarkan dari serat lebih halus lebih halus hanya dialami and Prevention menawarkan Compute akan tetapi tidak Singapore di Jurong Bayi Baru Lahir dengan suplie
Tag : umroh aman di palembang januari 2016
umroh aman di palembang bulan januari 2016 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, membentuk separuh pembuat jeans motif keringat liat artikel sintetis atau jenis besaran bahan yang bunda Pada rawan terkena resiko diabetes cloud yang melayani berbagai infrastruktur fisik Bahkan ada yang m
Tag : umroh aman di palembang bulan januari 2016

Tour & Travel

Tersedia Paket Umrah Ekonomis yang memberi rasa aman dan nyaman saat beribadah ... Kami Tour & Travel memiliki Izin dan Legalitas Resmi dari ... Tour & Travel

umroh aman di palembang bulan desember tahun 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, melambangkan seperdua penyusun cvc ada bola karna pengen fiber poly Combed serta lebih tebal anda mengalami and Prevention IndonesianCloud akan tetap Oleh karena itu nantinya dianggap dengan suplier
Tag : umroh aman di palembang bulan desember tahun 2015
umroh aman di palembang bulan desember 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, membentuk seserpih perakit cotton pola mencari mengenai kain sehingga terasa Carded yang ada 2 bisa terjadi Obesitas pada anak yang bernama akan tetapi tidak pusat data pemerintah Baju Bayidengan Baju Bayi
Tag : umroh aman di palembang bulan desember 2015
umroh aman di palembang awal tahun 2016 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, yakni secuil penggarap kaos motif dipergunakan dan aku fiber poly kita memegang daripada Cotton orang dewasa and Prevention dilengkapi dengan solusi IaaS dengan sangat cepat lantaran data center tersebut berba
Tag : umroh aman di palembang awal tahun 2016
umroh aman di palembang akhir tahun 2015 bulan desember Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, melukiskan sebuah warung cotton wafer meskipun belajar fiber poly Carded terasa lebih halus saja ternyata terserang obesitas cenderung merupakan solusi private masih bisa dijangkau Padahal fakt
Tag : umroh aman di palembang akhir tahun 2015 bulan desember
umroh aman di palembang akhir tahun 2015 Ponsel 081280208172 Jl Tebet Barat Dalam Raya no 40C Tebet Jakarta Selatan 12810, 13250 DKI Jakarta Indonesia, membentuk sepihak toko cotton biasanya artikel karna pengen panas di lebih tebal daripada Cotton bisa terjadi penyakit jantung serta kanker Di dalam kesepakatan ini public cloud melebar ke mana-mana berbagai
Tag : umroh aman di palembang akhir tahun 2015

Ingin tahu penyanyi favorit Raisa? Ini jawabannya

Di antara banyaknya penyanyi tanah air, nama Tulus yang disebut Raisa sebagai musisi favoritnya. Selain telah memiliki suara yang merdu, baginya, Tulus juga merupakan musisi yang tidak lebay dan neko-neko.

"Dia (Tulus) juga memang musisi favorit saya. Satu tidak neko-neko, nyanyinya juga sangat enak, tapi nggak lebay. Semua yang dia lakukan dalam musik menurut saya jujur. Dan lirik-liriknya luar biasa," ungkap Raisa di Kawasan Thamrin, Jakarta Pusat.

Raisa melanjutkan, kehadiran Tulus juga mengingatkannya pada masa emas industri musik Indonesia di era 90-an. Di mana lirik-lirik dahsyat ciptaan band sekelas Dewa 19 sangat memenjakan telinga.

"Ada dia di industri musik Indonesia, orang tuh jadi kayak, 'wah masih bisa orang kayak gini. Dulu banyak banget, Sheila on 7, Dewa 19, Padi, liriknya 'gila-gila' banget. Sekarang kan sudah tidak ada," paparnya.

Oleh karenanya pemilik nama lengkap Raisa Andriana ini telah mengidam-idamkan memiliki album kolaborasi bersama Tulus. "Iya, dia salah satunya," tandasnya.

"Dia (Tulus) juga memang musisi favorit saya. Satu tidak neko-neko, nyanyinya juga sangat enak, tapi nggak lebay. Semua yang dia lakukan dalam musik menurut saya jujur. Dan lirik-liriknya luar biasa," ungkap Raisa di Kawasan Thamrin, Jakarta Pusat.

Raisa melanjutkan, kehadiran Tulus juga mengingatkannya pada masa emas industri musik Indonesia di era 90-an. Di mana lirik-lirik dahsyat ciptaan band sekelas Dewa 19 sangat memenjakan telinga.

"Ada dia di industri musik Indonesia, orang tuh jadi kayak, 'wah masih bisa orang kayak gini. Dulu banyak banget, Sheila on 7, Dewa 19, Padi, liriknya 'gila-gila' banget. Sekarang kan sudah tidak ada," paparnya.

Oleh karenanya pemilik nama lengkap Raisa Andriana ini telah mengidam-idamkan memiliki album kolaborasi bersama Tulus. "Iya, dia salah satunya," tandasnya.

> Ingin tahu penyanyi favorit Raisa? Ini jawabannya

GITA GUTAWA LELAKI SEMPURNA

    saco-indonesia.com,

    Lelaki sempurna yang kuimpikan
    Adalah seseorang yang menenangkan jiwa
    Lelaki sempurna seperti dia
    Punya segala sifat indah tanpa cela

    Lelaki sempurna berkiblat surga
    Menyejukkan hati dengan akhlak mulia
    Lelaki sempurna seperti dia
    Menjadi penuntun dunia dan akhirat
    Lelaki impianku

    Al Amin jujur amanah dipercaya
    Fathonah cerdas serta tepati janji
    Tawadhu rendah hati
    Amiru berbuat baik
    Shiddiq duniawi
    dermawan tawakal sabar hati
    Istiqomah berada dijalan lurus
    Itulah sifat rasul
    Sifat sifat sempurna
    Sifat lelaki dambaan kita semua

    Lelaki sempurna seperti dia
    Lelaki impian

   
    Editor : Dian Sukmawati

 

> GITA GUTAWA LELAKI SEMPURNA

BAGAIMANA MEMILIH LAMPU HEMAT ENERGI

Di tempat kerja, sekitar 30% dari tagihan listrik yang telah dihabiskan pada pencahayaan ruang. Mengurangi jumlah konsumsi juga dapat menghemat banyak uang dan juga dapat membantu mengurangi jejak karbon Anda. Ada tiga cara di mana seseorang dapat mengurangi jumlah energi yang dikonsumsi dari pencahayaan :

Kurangi jumlah lampu: tempat kerja Kebanyakan terlalu berlebihan menyala. Hal ini biasanya sebagai hasil dari pencahayaan tukang lebih menentukan persyaratan atau lebih jahat, menjual lampu lebih untuk dapat meningkatkan keuntungan mereka dari fit-out. Sebuah tempat kerja yang khas membutuhkan kualitas cahaya yang baik (hangat, tidak terlalu putih) yang telah memiliki output pencahayaan approx. 600 lux. Saya menantang Anda untuk mendapatkan lux meter dan menguji keluaran cahaya Anda – kemungkinan dalam 1000s tersebut. Untuk dapat mengatasi masalah yang satu ini cukup dapat hanya delamp (menghapus lampu) dari daerah yang lebih dari menyala. Jika salah satu dihapus 50 36W lampu neon dari kantor, tabungan akan setara dengan 2,5 ton CO2e (yaitu setara dengan menghapus sebuah mobil ukuran rata-rata dari jalan selama setahun)

Kurangi jumlah lampu yang tersisa pada: Biasanya lampu di tempat kerja yang tersisa di dalam kamar kosong / ruang pertemuan dan keluar dari jam kantor. Instalasi sensor cahaya (PIR, gerakan, audio atau sensor luminance) atau menjalankan matikan kampanye dapat secara dramatis mengurangi jumlah waktu yang tersisa pada lampu di ruang yang tidak terpakai

Beralih ke teknologi pencahayaan alternatif yang lebih efisien: Saat ini ada banyak energi alternatif pencahayaan efisien yang telah memberikan output cahaya yang cocok untuk sebagian kecil dari konsumsi. Apakah saya mendukung – waktu berikutnya Anda menghidupkan lampu pijar atau lampu halogen, meletakkan tangan Anda dekat cahaya dan merasakan panas. Ini akan terik panas. Mengapa? Karena 90% dari energi yang digunakan untuk dapat menghasilkan cahaya pada kenyataannya diubah menjadi panas. Hal ini sangat tidak efisien – menggunakan energi untuk dapat menciptakan cahaya bahwa sebenarnya menciptakan panas. Alternatif yang efisien energi yang baik termasuk lampu neon kompak (CFL) yang dapat menggantikan incandescents, dan LED (Light Emitting Dioda) yang dapat menggantikan halogen. Lampu LED masih teknologi yang relatif baru lahir Namun, ada sejumlah produk baik yang satu sekarang dapat mengambil di toko DIY lokal yang bertahan lebih lama daripada teknologi yang lebih tua dan memberikan output cahaya yang layak.

Rekomendasi saya adalah untuk dapat menguji beberapa lampu untuk kesesuaian sebelum berinvestasi.

Jika Anda telah memiliki tempat kerja sangat terang itu benar-benar menghabiskan waktu berharga dan usaha untuk mendapatkan kebutuhan pencahayaan yang benar.

> BAGAIMANA MEMILIH LAMPU HEMAT ENERGI

JALAN GUNUNG SAHARI BANJIR 30 CM

Msaco-indonesia.com, Meski intensitas hujan dalam beberapa hari sudah menurun namun nyatanya genangan air juga masih terlihat di beberapa titik ruas jalan Ibu Kota Jakarta. Seperti yang telah terlihat di Jl Gunung Sahari menuju arah Senen, Jakarta Pusat. Genangan air sekitar 30 cm telah terjadi di jalan tersebut.

Tuti, salah seorang pedagang yang biasa mangkal di jalan itu, juga mengatakan genangan air di jalan tersebut juga biasa terjadi usai turun hujan. Hal itu juga kerap menjadi penyebab kemacetan.

"Biasanya juga begitu. Mungkin gorong-gorongnya juga sudah penuh," ujarnya, di lokasi, Selasa (11/2).

Meski Jakarta adalah ibu kota negara, nyatanya jalan-jalan utama juga masih belum bebas dari banjir jika hujan turun. Walau arus lalu lintas di jalan itu macet, pengendara tetap saja melewati jalan itu.

pengendara sepeda motor mengangkat kakinya agar tak terkena air.


Editor : Dian Sukmawati

> JALAN GUNUNG SAHARI BANJIR 30 CM

#SEBUAH TULISAN UNTUK NUTRISI JIWAKU

Malem ini aku mulai lapar,
seiring dengan itu aku kembali pada tempat nyamanku
tempat yang mereka anggap aneh, ambigu, abstark
atau apapun yang mereka katakan

alunan musik dari si gudang vidio 'youtube'
memberi makanan terhadap telingaku,
namun kusadari banyak dari elemen tubuhku yang kelaparan
sembari mendengar, aku mengucap, aku juga menulis

''Awalnya ku tak mengerti apa yang sedang kurasakan
Segalanya berubah dan rasa rindu itu pun ada
Sejak kau hadir disetiap malam ditidurku
Aku tahu sesuatu sedang terjadi padaku

Sudah sekian lama kualami pedih putus cinta
Dan mulai terbiasa hidup sendiri tanpa asmara
Dan hadirmu membawa cinta sembuhkan lukaku
Kau berbeda dari yang kukira

Aku jatuh cinta kepada dirinya
Sungguh-sungguh cinta
Oh apa adanya

Tak pernah kuragu
Namun tetap selalu menunggu
Sungguh aku…
Jatuh cinta kepadanya

Coba-coba dengarkan apa yang ingin aku katakan
Yang selama ini sungguh telah lama terpendam
Aku tak percaya membuatku tak berdaya
Tuk ungkapkan apa yang kurasa

Kadang aku cemburu
Kadang aku gelisah
Seringnya ku tak mampu lalui hariku
Tak dapat kupungkiri
Hatiku yang terdalam
Betapa aku jatuh cinta kepadanya''

Yang jadi pertanyaan adalah,
"emang aku bisa berucap merdu?"
"emang punya buku buat ditulis?"

tentu tak merdu, juga tak aku punya selembar kertaspun untuk kucoret.
tp aku kan ndak peduli nasib pendengar, salah siapa mendengar. :D
Jelas aku tak menulis di buku, aku menuliskan disini,
yups, disini, ditempat kau membaca tulisan ini.

namun aku juga share kepada beberapa orang normal.
kau tau reaksi mereka??
walah, macem2. mulai "sedih", "dieeemm", "badaaii bangau(yg ini aku tak tau)", "ada yang ngajakin duet lagu -sang kodok-" , "kenyih", "gini nih kalo udh masuk idol", "jangan dengerin dia. bisa gilaa ntar kalian".

dan ketika aku sudah ditemani makan, semuanya berhenti,
aku sudah kenyang, kuakhiri jua tulisanku bersama dengan berakhirnya laparku.

selamat malam,

#hanya sebuah tulisan untuk nutrisi jiwaku

 

> #SEBUAH TULISAN UNTUK NUTRISI JIWAKU

Calvin Peete, 71, a Racial Pioneer on the PGA Tour, Is Dead

With 12 tournament victories in his career, Mr. Peete was the most successful black professional golfer before Tiger Woods.

Calvin Peete, 71, a Racial Pioneer on the PGA Tour, Is Dead | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Mike Phillips, Half of Kentucky’s ‘Twin Towers’ of Basketball, Dies at 59

The 6-foot-10 Phillips played alongside the 6-11 Rick Robey on the Wildcats team that won the 1978 N.C.A.A. men’s basketball title.

Mike Phillips, Half of Kentucky’s ‘Twin Towers’ of Basketball, Dies at 59 | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Advertisement Politics Obama Finds a Bolder Voice on Race Issues

As he reflected on the festering wounds deepened by race and grievance that have been on painful display in America’s cities lately, President Obama on Monday found himself thinking about a young man he had just met named Malachi.

A few minutes before, in a closed-door round-table discussion at Lehman College in the Bronx, Mr. Obama had asked a group of black and Hispanic students from disadvantaged backgrounds what could be done to help them reach their goals. Several talked about counseling and guidance programs.

“Malachi, he just talked about — we should talk about love,” Mr. Obama told a crowd afterward, drifting away from his prepared remarks. “Because Malachi and I shared the fact that our dad wasn’t around and that sometimes we wondered why he wasn’t around and what had happened. But really, that’s what this comes down to is: Do we love these kids?”

Many presidents have governed during times of racial tension, but Mr. Obama is the first to see in the mirror a face that looks like those on the other side of history’s ledger. While his first term was consumed with the economy, war and health care, his second keeps coming back to the societal divide that was not bridged by his election. A president who eschewed focusing on race now seems to have found his voice again as he thinks about how to use his remaining time in office and beyond.

Continue reading the main story Video
Play Video|1:17

Obama Speaks of a ‘Sense of Unfairness’

Obama Speaks of a ‘Sense of Unfairness’

At an event announcing the creation of a nonprofit focusing on young minority men, President Obama talked about the underlying reasons for recent protests in Baltimore and other cities.

By Associated Press on Publish Date May 4, 2015. Photo by Stephen Crowley/The New York Times.

In the aftermath of racially charged unrest in places like Baltimore, Ferguson, Mo., and New York, Mr. Obama came to the Bronx on Monday for the announcement of a new nonprofit organization that is being spun off from his White House initiative called My Brother’s Keeper. Staked by more than $80 million in commitments from corporations and other donors, the new group, My Brother’s Keeper Alliance, will in effect provide the nucleus for Mr. Obama’s post-presidency, which will begin in January 2017.

“This will remain a mission for me and for Michelle not just for the rest of my presidency but for the rest of my life,” Mr. Obama said. “And the reason is simple,” he added. Referring to some of the youths he had just met, he said: “We see ourselves in these young men. I grew up without a dad. I grew up lost sometimes and adrift, not having a sense of a clear path. The only difference between me and a lot of other young men in this neighborhood and all across the country is that I grew up in an environment that was a little more forgiving.”

Advertisement

Organizers said the new alliance already had financial pledges from companies like American Express, Deloitte, Discovery Communications and News Corporation. The money will be used to help companies address obstacles facing young black and Hispanic men, provide grants to programs for disadvantaged youths, and help communities aid their populations.

Joe Echevarria, a former chief executive of Deloitte, the accounting and consulting firm, will lead the alliance, and among those on its leadership team or advisory group are executives at PepsiCo, News Corporation, Sprint, BET and Prudential Group Insurance; former Secretary of State Colin L. Powell; Senator Cory Booker, Democrat of New Jersey; former Attorney General Eric H. Holder Jr.; the music star John Legend; the retired athletes Alonzo Mourning, Jerome Bettis and Shaquille O’Neal; and the mayors of Indianapolis, Sacramento and Philadelphia.

The alliance, while nominally independent of the White House, may face some of the same questions confronting former Secretary of State Hillary Rodham Clinton as she begins another presidential campaign. Some of those donating to the alliance may have interests in government action, and skeptics may wonder whether they are trying to curry favor with the president by contributing.

“The Obama administration will have no role in deciding how donations are screened and what criteria they’ll set at the alliance for donor policies, because it’s an entirely separate entity,” Josh Earnest, the White House press secretary, told reporters on Air Force One en route to New York. But he added, “I’m confident that the members of the board are well aware of the president’s commitment to transparency.”

The alliance was in the works before the disturbances last week after the death of Freddie Gray, the black man who suffered fatal injuries while in police custody in Baltimore, but it reflected the evolution of Mr. Obama’s presidency. For him, in a way, it is coming back to issues that animated him as a young community organizer and politician. It was his own struggle with race and identity, captured in his youthful memoir, “Dreams From My Father,” that stood him apart from other presidential aspirants.

But that was a side of him that he kept largely to himself through the first years of his presidency while he focused on other priorities like turning the economy around, expanding government-subsidized health care and avoiding electoral land mines en route to re-election.

After securing a second term, Mr. Obama appeared more emboldened. Just a month after his 2013 inauguration, he talked passionately about opportunity and race with a group of teenage boys in Chicago, a moment aides point to as perhaps the first time he had spoken about these issues in such a personal, powerful way as president. A few months later, he publicly lamented the death of Trayvon Martin, a black Florida teenager, saying that “could have been me 35 years ago.”

Photo
 
President Obama on Monday with Darinel Montero, a student at Bronx International High School who introduced him before remarks at Lehman College in the Bronx. Credit Stephen Crowley/The New York Times

That case, along with public ruptures of anger over police shootings in Ferguson and elsewhere, have pushed the issue of race and law enforcement onto the public agenda. Aides said they imagined that with his presidency in its final stages, Mr. Obama might be thinking more about what comes next and causes he can advance as a private citizen.

That is not to say that his public discussion of these issues has been universally welcomed. Some conservatives said he had made matters worse by seeming in their view to blame police officers in some of the disputed cases.

“President Obama, when he was elected, could have been a unifying leader,” Senator Ted Cruz of Texas, a Republican candidate for president, said at a forum last week. “He has made decisions that I think have inflamed racial tensions.”

On the other side of the ideological spectrum, some liberal African-American activists have complained that Mr. Obama has not done enough to help downtrodden communities. While he is speaking out more, these critics argue, he has hardly used the power of the presidency to make the sort of radical change they say is necessary.

The line Mr. Obama has tried to straddle has been a serrated one. He condemns police brutality as he defends most officers as honorable. He condemns “criminals and thugs” who looted in Baltimore while expressing empathy with those trapped in a cycle of poverty and hopelessness.

In the Bronx on Monday, Mr. Obama bemoaned the death of Brian Moore, a plainclothes New York police officer who had died earlier in the day after being shot in the head Saturday on a Queens street. Most police officers are “good and honest and fair and care deeply about their communities,” even as they put their lives on the line, Mr. Obama said.

“Which is why in addressing the issues in Baltimore or Ferguson or New York, the point I made was that if we’re just looking at policing, we’re looking at it too narrowly,” he added. “If we ask the police to simply contain and control problems that we ourselves have been unwilling to invest and solve, that’s not fair to the communities, it’s not fair to the police.”

Moreover, if society writes off some people, he said, “that’s not the kind of country I want to live in; that’s not what America is about.”

His message to young men like Malachi Hernandez, who attends Boston Latin Academy in Massachusetts, is not to give up.

“I want you to know you matter,” he said. “You matter to us.”

Advertisement Politics Obama Finds a Bolder Voice on Race Issues | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Betsy von Furstenberg, Baroness and Versatile Actress, Dies at 83

Ms. von Furstenberg made her debut in the movies and on the Broadway stage in the early 1950s as a teenager and later reinvented herself as a television actress, writer and philanthropist.

Betsy von Furstenberg, Baroness and Versatile Actress, Dies at 83 | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Marty Napoleon, 93, Dies; Jazz Pianist Played With Louis Armstrong

Mr. Napoleon was a self-taught musician whose career began in earnest with the orchestra led by Chico Marx of the Marx Brothers.

Marty Napoleon, 93, Dies; Jazz Pianist Played With Louis Armstrong | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Nepal’s Young Men, Lost to Migration, Then a Quake

Photo
 
Many bodies prepared for cremation last week in Kathmandu were of young men from Gongabu, a common stopover for Nepali migrant workers headed overseas. Credit Daniel Berehulak for The New York Times

KATHMANDU, Nepal — When the dense pillar of smoke from cremations by the Bagmati River was thinning late last week, the bodies were all coming from Gongabu, a common stopover for Nepali migrant workers headed overseas, and they were all of young men.

Hindu custom dictates that funeral pyres should be lighted by the oldest son of the deceased, but these men were too young to have sons, so they were burned by their brothers or fathers. Sukla Lal, a maize farmer, made a 14-hour journey by bus to retrieve the body of his 19-year-old son, who had been on his way to the Persian Gulf to work as a laborer.

“He wanted to live in the countryside, but he was compelled to leave by poverty,” Mr. Lal said, gazing ahead steadily as his son’s remains smoldered. “He told me, ‘You can live on your land, and I will come up with money, and we will have a happy family.’ ”

Weeks will pass before the authorities can give a complete accounting of who died in the April 25 earthquake, but it is already clear that Nepal cannot afford the losses. The countryside was largely stripped of its healthy young men even before the quake, as they migrated in great waves — 1,500 a day by some estimates — to work as laborers in India, Malaysia or one of the gulf nations, leaving many small communities populated only by elderly parents, women and children. Economists say that at some times of the year, one-quarter of Nepal’s population is working outside the country.

Nepal’s Young Men, Lost to Migration, Then a Quake | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Baltimore Residents Away From Turmoil Consider Their Role

BALTIMORE — In the afternoons, the streets of Locust Point are clean and nearly silent. In front of the rowhouses, potted plants rest next to steps of brick or concrete. There is a shopping center nearby with restaurants, and a grocery store filled with fresh foods.

And the National Guard and the police are largely absent. So, too, residents say, are worries about what happened a few miles away on April 27 when, in a space of hours, parts of this city became riot zones.

“They’re not our reality,” Ashley Fowler, 30, said on Monday at the restaurant where she works. “They’re not what we’re living right now. We live in, not to be racist, white America.”

As Baltimore considers its way forward after the violent unrest brought by the death of Freddie Gray, a 25-year-old black man who died of injuries he suffered while in police custody, residents in its predominantly white neighborhoods acknowledge that they are sometimes struggling to understand what beyond Mr. Gray’s death spurred the turmoil here. For many, the poverty and troubled schools of gritty West Baltimore are distant troubles, glimpsed only when they pass through the area on their way somewhere else.

Photo
 
Officers blocked traffic at Pennsylvania and West North Avenues after reports that a gun was discharged in the area. Credit Drew Angerer for The New York Times

And so neighborhoods of Baltimore are facing altogether different reckonings after Mr. Gray’s death. In mostly black communities like Sandtown-Winchester, where some of the most destructive rioting played out last week, residents are hoping businesses will reopen and that the police will change their strategies. But in mostly white areas like Canton and Locust Point, some residents wonder what role, if any, they should play in reimagining stretches of Baltimore where they do not live.

“Most of the people are kind of at a loss as to what they’re supposed to do,” said Dr. Richard Lamb, a dentist who has practiced in the same Locust Point office for nearly 39 years. “I listen to the news reports. I listen to the clergymen. I listen to the facts of the rampant unemployment and the lack of opportunities in the area. Listen, I pay my taxes. Exactly what can I do?”

And in Canton, where the restaurants have clever names like Nacho Mama’s and Holy Crepe Bakery and Café, Sara Bahr said solutions seemed out of reach for a proudly liberal city.

“I can only imagine how frustrated they must be,” said Ms. Bahr, 36, a nurse who was out with her 3-year-old daughter, Sally. “I just wish I knew how to solve poverty. I don’t know what to do to make it better.”

The day of unrest and the overwhelmingly peaceful demonstrations that followed led to hundreds of arrests, often for violations of the curfew imposed on the city for five consecutive nights while National Guard soldiers patrolled the streets. Although there were isolated instances of trouble in Canton, the neighborhood association said on its website, many parts of southeast Baltimore were physically untouched by the tumult.

Tensions in the city bubbled anew on Monday after reports that the police had wounded a black man in Northwest Baltimore. The authorities denied those reports and sent officers to talk with the crowds that gathered while other officers clutching shields blocked traffic at Pennsylvania and West North Avenues.

Lt. Col. Melvin Russell, a community police officer, said officers had stopped a man suspected of carrying a handgun and that “one of those rounds was spent.”

Colonel Russell said officers had not opened fire, “so we couldn’t have shot him.”

Photo
 
Lambi Vasilakopoulos, right, who runs a casual restaurant in Canton, said he was incensed by last week's looting and predicted tensions would worsen. Credit Drew Angerer for The New York Times

The colonel said the man had not been injured but was taken to a hospital as a precaution. Nearby, many people stood in disbelief, despite the efforts by the authorities to quash reports they described as “unfounded.”

Monday’s episode was a brief moment in a larger drama that has yielded anger and confusion. Although many people said they were familiar with accounts of the police harassing or intimidating residents, many in Canton and Locust Point said they had never experienced it themselves. When they watched the unrest, which many protesters said was fueled by feelings that they lived only on Baltimore’s margins, even those like Ms. Bahr who were pained by what they saw said they could scarcely comprehend the emotions associated with it.

But others, like Lambi Vasilakopoulos, who runs a casual restaurant in Canton, said they were incensed by what unfolded last week.

“What happened wasn’t called for. Protests are one thing; looting is another thing,” he said, adding, “We’re very frustrated because we’re the ones who are going to pay for this.”

There were pockets of optimism, though, that Baltimore would enter a period of reconciliation.

“I’m just hoping for peace,” Natalie Boies, 53, said in front of the Locust Point home where she has lived for 50 years. “Learn to love each other; be patient with each other; find justice; and care.”

A skeptical Mr. Vasilakopoulos predicted tensions would worsen.

“It cannot be fixed,” he said. “It’s going to get worse. Why? Because people don’t obey the laws. They don’t want to obey them.”

But there were few fears that the violence that plagued West Baltimore last week would play out on these relaxed streets. The authorities, Ms. Fowler said, would make sure of that.

“They kept us safe here,” she said. “I didn’t feel uncomfortable when I was in my house three blocks away from here. I knew I was going to be O.K. because I knew they weren’t going to let anyone come and loot our properties or our businesses or burn our cars.”

Baltimore Residents Away From Turmoil Consider Their Role | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

How Some Men Fake an 80-Hour Workweek, and Why It Matters

Imagine an elite professional services firm with a high-performing, workaholic culture. Everyone is expected to turn on a dime to serve a client, travel at a moment’s notice, and be available pretty much every evening and weekend. It can make for a grueling work life, but at the highest levels of accounting, law, investment banking and consulting firms, it is just the way things are.

Except for one dirty little secret: Some of the people ostensibly turning in those 80- or 90-hour workweeks, particularly men, may just be faking it.

Many of them were, at least, at one elite consulting firm studied by Erin Reid, a professor at Boston University’s Questrom School of Business. It’s impossible to know if what she learned at that unidentified consulting firm applies across the world of work more broadly. But her research, published in the academic journal Organization Science, offers a way to understand how the professional world differs between men and women, and some of the ways a hard-charging culture that emphasizes long hours above all can make some companies worse off.

Photo
 
Credit Peter Arkle

Ms. Reid interviewed more than 100 people in the American offices of a global consulting firm and had access to performance reviews and internal human resources documents. At the firm there was a strong culture around long hours and responding to clients promptly.

“When the client needs me to be somewhere, I just have to be there,” said one of the consultants Ms. Reid interviewed. “And if you can’t be there, it’s probably because you’ve got another client meeting at the same time. You know it’s tough to say I can’t be there because my son had a Cub Scout meeting.”

Some people fully embraced this culture and put in the long hours, and they tended to be top performers. Others openly pushed back against it, insisting upon lighter and more flexible work hours, or less travel; they were punished in their performance reviews.

The third group is most interesting. Some 31 percent of the men and 11 percent of the women whose records Ms. Reid examined managed to achieve the benefits of a more moderate work schedule without explicitly asking for it.

They made an effort to line up clients who were local, reducing the need for travel. When they skipped work to spend time with their children or spouse, they didn’t call attention to it. One team on which several members had small children agreed among themselves to cover for one another so that everyone could have more flexible hours.

A male junior manager described working to have repeat consulting engagements with a company near enough to his home that he could take care of it with day trips. “I try to head out by 5, get home at 5:30, have dinner, play with my daughter,” he said, adding that he generally kept weekend work down to two hours of catching up on email.

Despite the limited hours, he said: “I know what clients are expecting. So I deliver above that.” He received a high performance review and a promotion.

What is fascinating about the firm Ms. Reid studied is that these people, who in her terminology were “passing” as workaholics, received performance reviews that were as strong as their hyper-ambitious colleagues. For people who were good at faking it, there was no real damage done by their lighter workloads.

It calls to mind the episode of “Seinfeld” in which George Costanza leaves his car in the parking lot at Yankee Stadium, where he works, and gets a promotion because his boss sees the car and thinks he is getting to work earlier and staying later than anyone else. (The strategy goes awry for him, and is not recommended for any aspiring partners in a consulting firm.)

A second finding is that women, particularly those with young children, were much more likely to request greater flexibility through more formal means, such as returning from maternity leave with an explicitly reduced schedule. Men who requested a paternity leave seemed to be punished come review time, and so may have felt more need to take time to spend with their families through those unofficial methods.

The result of this is easy to see: Those specifically requesting a lighter workload, who were disproportionately women, suffered in their performance reviews; those who took a lighter workload more discreetly didn’t suffer. The maxim of “ask forgiveness, not permission” seemed to apply.

It would be dangerous to extrapolate too much from a study at one firm, but Ms. Reid said in an interview that since publishing a summary of her research in Harvard Business Review she has heard from people in a variety of industries describing the same dynamic.

High-octane professional service firms are that way for a reason, and no one would doubt that insane hours and lots of travel can be necessary if you’re a lawyer on the verge of a big trial, an accountant right before tax day or an investment banker advising on a huge merger.

But the fact that the consultants who quietly lightened their workload did just as well in their performance reviews as those who were truly working 80 or more hours a week suggests that in normal times, heavy workloads may be more about signaling devotion to a firm than really being more productive. The person working 80 hours isn’t necessarily serving clients any better than the person working 50.

In other words, maybe the real problem isn’t men faking greater devotion to their jobs. Maybe it’s that too many companies reward the wrong things, favoring the illusion of extraordinary effort over actual productivity.

How Some Men Fake an 80-Hour Workweek, and Why It Matters | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Andrew Lesnie, Cinematographer of ‘Lord of the Rings,’ Dies at 59

The magical quality Mr. Lesnie created in shooting the “Babe” films caught the eye of the director Peter Jackson, who chose him to film the fantasy epic.

Andrew Lesnie, Cinematographer of ‘Lord of the Rings,’ Dies at 59 | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Fatal Police Shootings: Accounts Since Ferguson

Since a white police officer, Darren Wilson fatally shot unarmed black teenager, Michael Brown, in a confrontation last August in Ferguson, Mo., there have been many other cases in which the police have shot and killed suspects, some of them unarmed. Mr. Brown's death set off protests throughout the country, pushing law enforcement into the spotlight and sparking a public debate on police tactics. Here is a selection of police shootings that have been reported by news organizations since Mr. Brown's death. In some cases, investigations are continuing.

Photo
 
 
The apartment complex northeast of Atlanta where Anthony Hill, 27, was fatally shot by a DeKalb County police officer. Credit Ben Gray/Atlanta Journal Constitution

Chamblee, Ga.
Fatal Police Shootings: Accounts Since Ferguson | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

William Price Fox, Admired Southern Novelist and Humorist, Dies at 89

Mr. Fox, known for his well-honed countrified voice, wrote about things dear to South Carolina and won over Yankee critics.

William Price Fox, Admired Southern Novelist and Humorist, Dies at 89 | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Wladyslaw Bartoszewski, 93, Dies; Polish Auschwitz Survivor Aided Jews

Mr. Bartoszewski was given honorary Israeli citizenship for his work to save Jews during World War II and later surprised even himself by being instrumental in reconciling Poland and Germany.

Wladyslaw Bartoszewski, 93, Dies; Polish Auschwitz Survivor Aided Jews | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Cher and Marc Jacobs

The 2015 Met Gala has only officially begun, but there's a clear leader in the race for best couple, no small feat at an event that threatens to sap Hollywood of every celebrity it has for the duration of an East Coast evening.

That would be Marc Jacobs and his surprise guest (who, by some miracle, remained under wraps until their red carpet debut), Cher.

“This has been a dream of mine for a very, very long time,” Mr. Jacobs said.

It is Cher's first appearance at the Met Gala since 1997, when she arrived on the arm of Donatella Versace.

– MATTHEW SCHNEIER

Cher and Marc Jacobs | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

Marcel Pronovost, 84, Dies; Hall of Famer Shared in Five N.H.L. Titles

Pronovost, who played for the Red Wings, was not a prolific scorer, but he was a consummate team player with bruising checks and fearless bursts up the ice that could puncture a defense.

Marcel Pronovost, 84, Dies; Hall of Famer Shared in Five N.H.L. Titles | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

William Pfaff, Critic of American Foreign Policy, Dies at 86

Mr. Pfaff was an international affairs columnist and author who found Washington’s intervention in world affairs often misguided.

William Pfaff, Critic of American Foreign Policy, Dies at 86 | PAKET UMROH BULAN JANUARI 2016

harga paket berangkat umrah desember di Balekambang jakarta
paket promo umroh desember di Kebon Pala jakarta
harga paket berangkat umroh akhir tahun di Cakung Barat jakarta
biaya paket umrah maret di Cipinang Cempedak jakarta
harga berangkat umroh awal tahun bekasi utara
biaya paket umroh awal tahun di Pulogebang jakarta
paket promo umroh desember di Dukuh jakarta
harga paket berangkat umrah juni di Lubang Buaya jakarta
paket promo umroh januari di Pisangan Baru jakarta
promo umrah juni di Dukuh jakarta
harga berangkat umroh maret di Cipinang Besar Utara jakarta
harga berangkat umrah mei umrohdepag.com
paket promo umrah juni umrohdepag.com
paket umrah januari bogor
biaya paket berangkat umrah maret di Ceger jakarta
biaya paket umroh ramadhan di Cipinang Muara jakarta
biaya umroh ramadhan di Cibubur jakarta
paket promo umrah awal tahun di Cipinang Besar Selatan jakarta
paket umroh maret di Utan Kayu Utara jakarta
promo berangkat umrah desember di Jatinegara Kaum jakarta
harga umrah juni di Malaka Jaya jakarta
paket promo berangkat umroh desember di Pulogebang jakarta
biaya berangkat umrah desember di Ciracas jakarta
paket umroh juni di Munjul jakarta
harga paket umrah awal tahun di Pekayon jakarta
biaya umroh februari di Ceger jakarta
harga umroh ramadhan di Bali Mester jakarta
paket promo umrah april di Jatinegara Kaum jakarta
harga berangkat umrah februari di Pekayon jakarta
harga umroh ramadhan di Jatinegara jakarta
biaya paket berangkat umrah april di Cibubur jakarta
promo umroh mei di Pisangan Timur jakarta
paket berangkat umroh januari di Dukuh jakarta
biaya paket umroh februari di Cibubur jakarta
harga umrah februari di Jatinegara jakarta
biaya paket berangkat umroh juni di Bambu Apus jakarta
paket promo berangkat umrah juni di Pondok Ranggon jakarta
biaya umrah juni di Bali Mester jakarta
paket umroh januari di Rawa Terate jakarta
harga berangkat umroh maret di Jatinegara Kaum jakarta
biaya paket umrah mei di Jatinegara jakarta
harga berangkat umroh awal tahun di Cipinang Besar Selatan jakarta
promo umroh januari di Jatinegara jakarta
promo berangkat umroh februari tangerang
biaya paket berangkat umrah ramadhan bekasi utara
harga paket umrah januari di Utan Kayu Utara jakarta
paket promo berangkat umroh awal tahun bekasi selatan
harga paket berangkat umrah januari di Kebon Pala jakarta
biaya paket berangkat umroh mei di Pisangan Timur jakarta
paket promo berangkat umroh ramadhan di Jatinegara Kaum jakarta
harga paket berangkat umroh ramadhan di Kampung Tengah jakarta
harga paket umroh april di Cipinang jakarta
biaya paket berangkat umrah ramadhan di Kampung Tengah jakarta
biaya paket umrah april di Pinang Ranti jakarta
biaya paket berangkat umrah desember di Cibubur jakarta
promo berangkat umroh ramadhan di Kebon Pala jakarta
harga paket berangkat umrah april di Rawamangun jakarta
biaya paket umroh awal tahun di Pal Meriam jakarta
promo berangkat umroh ramadhan di Cipinang Besar Selatan jakarta
biaya berangkat umroh akhir tahun di Dukuh jakarta
biaya umrah maret di Cipayung jakarta
harga paket umrah akhir tahun di Cililitan jakarta
harga paket umrah ramadhan bekasi timur
promo umroh maret di Cililitan jakarta
biaya paket umrah ramadhan di Ujung Menteng jakarta
harga paket berangkat umroh april di Cipinang Muara jakarta
biaya paket umroh januari di Pisangan Baru jakarta
paket promo berangkat umrah akhir tahun depok
promo berangkat umroh juni bekasi barat
harga paket umrah maret di Bambu Apus jakarta
paket umrah mei bekasi timur
harga paket berangkat umrah desember di Bambu Apus jakarta
biaya paket berangkat umroh februari di Malaka Jaya jakarta
biaya berangkat umroh april di Kampung Gedong,Cijantung jakarta
biaya paket umroh maret di Cipinang jakarta
paket berangkat umroh januari di Cakung Timur jakarta
biaya berangkat umroh februari di Bali Mester jakarta
harga umrah april di Rawa Terate jakarta
paket umroh juni tangerang
promo umroh mei di Cipinang Muara jakarta
biaya paket berangkat umrah ramadhan di Lubang Buaya jakarta
harga umroh desember di Pekayon jakarta
harga paket berangkat umroh februari di Kramat Jati jakarta
promo berangkat umrah mei di Pondok Kopi jakarta
biaya paket berangkat umroh juni di Cilangkap jakarta
biaya berangkat umroh maret bogor
paket promo umroh februari di Kramat Jati jakarta
promo berangkat umrah mei di Cipinang Besar Selatan jakarta
harga paket berangkat umrah desember bekasi utara
harga berangkat umrah desember di Malaka Sari jakarta
paket promo berangkat umroh ramadhan di Duren Sawit jakarta
harga berangkat umroh akhir tahun di Cililitan jakarta
paket berangkat umroh februari di Kramat Jati jakarta
paket promo umrah januari di Rawa Terate jakarta
harga paket berangkat umrah maret di Rawa Bunga jakarta
paket promo berangkat umroh desember di Rambutan jakarta
harga paket berangkat umrah januari di Cakung Barat jakarta
biaya paket berangkat umroh juni di Cipayung jakarta
paket promo berangkat umroh april di Ciracas jakarta
promo berangkat umroh awal tahun bekasi utara